Fotoshoot Waddeneilanden

 

Wil je ook een keertje op een van de waddeneilanden gefotografeerd worden? Dat kan zeker en ik  ga graag met jullie mee! Ik kom met regelmaat op Schiermonnikoog, Ameland en ook  op Terschelling.  We kunnen heerlijk naar het strand of de duinen voor een leuke gezins, familie of een liefdevolle koppel shoot. Heerlijk genieten van de natuur, het strand, de wind en de zeelucht. Tijdens deze shoots staat ook weer de connectie voorop, alles gebeurd zonder dat er geposeerd moet worden, jullie creëren samen momenten en jullie gaan genieten van elkaar, ik fotografeer op de achtergrond zodat ik foto’ s kan maken waarop liefde en connectie krachtig naar voren komen. En als jullie dan later naar de foto’s kijken worden jullie mee terug genomen naar die geweldige dag op het strand van een van onze mooie waddeneilanden.

Hebben jullie speciale wensen laat het mij weten, alles is mogelijk en dat tegen het gewone tarief van een fotosessie!  Ik reken alleen extra kosten voor de bootticket en een daghuur voor een fiets maar verder gewoon boekbaar voor 145 euro incl btw en 3 bestanden excl reiskosten.

Data voor fotoshoots op Schiermonnikoog:

zaterdag 25 mei 2019 (beperkte mogelijkheden)

zaterdag 31 augustus 2019

zondag 1 september 2019 (nog enkele plekken beschikbaar)

Zit er voor nu geen passende datum tussen? Laat mij weten wanneer jullie graag zouden willen, dan kijk ik of ik beschikbaarheid heb.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een bruidsfotografie op een van de Waddeneilanden? Stuur mij dan geheel vrijblijvend een mailtje en ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.