Fotoshoot Waddeneilanden

 

Wil je ook een keertje op een van de waddeneilanden gefotografeerd worden? Gewoon lekker genieten samen op het strand? Dat kan zeker en ik ga graag met jullie mee! Ik kom met regelmaat op Schiermonnikoog, Ameland of Terschelling. We kunnen heerlijk naar het strand of de duinen voor een leuke gezins, familie of een liefdevolle koppel shoot doen.

Heerlijk genieten van de natuur, het strand, de wind en de zeelucht.

Tijdens deze shoots staat ook weer de connectie voorop, alles gebeurd zonder dat er geposeerd moet worden, jullie creëren samen momenten en jullie gaan genieten van elkaar, ik fotografeer op de achtergrond zodat ik foto’ s kan maken waarop liefde en connectie krachtig naar voren komen.

als jullie dan later naar de foto’s kijken worden jullie mee terug genomen naar die geweldige dag op het strand van een van onze mooie waddeneilanden.

Hoe werkt het en wat kost het?
Hebben jullie speciale wensen laat het mij weten, alles is mogelijk. Voor de waddeneilanden geld een toeslag van €55,- euro op het door jullie uitgezochte pakket. Gemiddeld duurt een shoot op het strand iets langer dan normaal, zo’n 90 a 120 minuten. Dit komt omdat we meerdere plekken aan gaan.


Trouwen op het strand? Yes please!!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van bruidsfotografie op een van de Waddeneilanden? Stuur mij dan geheel vrijblijvend een mailtje en ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.