geboortefotografie

De geboorte van je kindje is een dag die je nooit meer zal vergeten. Het moment dat je je kindje voor de eerste keer ziet en na 9 maanden wachten eindelijk in je armen sluit is misschien wel de mooiste dag van je leven. Maar ook de weg daar naar toe is heel bijzonder.

De pure liefde is zelden zo zichtbaar als tijdens de bevalling.

Ik leg deze dan ook heel graag op een discrete en respectvolle manier voor jullie vast. Als aanstaande moeder zit je in een soort bubbel tijdens je bevalling, waardoor je later niet meer alles kunt herinneren. Het is daarom zo mooi en fijn om alles toch terug te kunnen zien met behulp van foto’s. Zodat je terug kunt kijken op iets geweldigs, namelijk de geboorte van jullie kindje. Daarnaast is het voor de aanstaande papa ook erg fijn om de bevalling zo veel mogelijk mee te beleven en zijn partner waar mogelijk te ondersteunen en dat hij zich dan geen zorgen hoeft te maken over het nemen van de foto’s.

Voor nu maar zeker voor later is het erg waardevol om een mooie reportage van de geboorte te hebben, denk hierbij ook aan als jullie kind uitgegroeid is tot een volwassen man of vrouw en misschien wel zelf op het punt staat een nieuwe leven te geven….

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van geboortefotografie? Neem dan snel contact met mij op. Ik kan ongeveer 1 a 2 geboortes per maand inplannen dus mijn agenda loopt snel vol.