prijzen & info

Welkom bij jemooisteherinnering, ik ben Ellen Langius en ik heb sinds 2013 mijn eigen bedrijf in de fotografie. Fotografie is mijn passie, ik vind het fantastisch om herinneringen voor mensen op een pure en creative manier vast te leggen. Een aantal jaren geleden ben ik echt mijn hart gaan volgen en ben ik  full time in mijn bedrijf gaan werken. Dit is voor mij het mooiste werk wat er bestaat!

Ik vind het heerlijk om spontane beelden te maken, mooie herinneringen vast te leggen voor mensen, het echte leven zonder daarvoor te moeten poseren. Het mooie wat in ieder mens zit vast te leggen en de foto te laten spreken.

Hiervoor gebruik ik technieken van moment design omdat dit heel erg goed bij mij past. Ik wil geen geposeerde beelden maken maar echte beelden waar emotie in zit. Met deze techniek kan ik de echte connectie tussen mensen vastleggen zonder dat er geposeerd moet worden, ik maak spontane beelden en de fotosessie is een belevenis waarbij de liefde voor elkaar centraal staat. Het is genieten met elkaar, plezier maken, je bent ontspannen en hierdoor laten mensen meer van zichzelf zien. De fotosessie is een leuke belevenis met als eindresultaat prachtige foto’s waarbij je terugdenkt aan de mooie momenten van deze fotosessie, keer op keer. Dat is toch geweldig om te mogen doen?

Ik reken een starttarief van 145,- euro voor de fotoshoots en daarna betaal je per fotobestand.
Bij het starttarief krijg je 3 digitale bestanden in hoge resolutie (deze zijn geschikt voor afdrukken). Ook krijg je een mooie slideshow van jullie foto’s in lage resolutie op een usb- stick. Uiteraard kan je meer dan 3 foto’s afnemen, deze betaal je dan per digitaal bestand, of als je ze graag afgedrukt ziet in een fotoboek, als wall art of als foto afdruk. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, bel of mail mij dan gerust!

Voor bruidswerk en geboortefotografie reken ik andere tarieven, vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

ellen@jemooisteherinnering.nl of telefonisch met 06-48258612

Tot snel?

Warme groet Ellen