Bruiloften

Hebben jullie trouwplannen of ben je ten huwelijk gevraagd of heb je net een aanzoek gedaan? Wat leuk, van harte gefeliciteerd met dit mooie voornemen! Ik ben dol op de liefde, laten we dat elke dag vieren!

Het grote plannen kan dus beginnen en misschien zijn jullie daar ook al druk mee bezig. Hebben jullie al tijd gehad om op zoek te gaan naar een fotograaf die goed bij jullie past? Wellicht ben ik wel die fotograaf die jullie zoeken en ik zal je uitleggen waarom.

In mijn bruidsfotografie probeer ik de sfeer van de dag te vangen en de foto’s op een zo ontspannen mogelijke manier te maken. Voorop staat dat het natuurlijk en ontspannen moet zijn.

Ik wil de liefde tussen jullie beide naar voren laten komen en jullie zo puur en ontspannen mogelijk op de foto krijgen, samen en met de mensen die je liefhebt. Echt even samen genieten van elkaar en geen saaie, geposeerde foto’s maar eerlijke emoties met een lach en soms een traan.

Mijn stijl is niet standaard en ik vind niets gek! Ik heb een unieke stijl en werkwijze en mijn bruidswerk is nergens mee te vergelijken. Willen jullie ook iets unieks? neem dan gerust contact met mij op voor het bespreken van jullie wensen.

Bruidsreportage met album

Mijn bruidsfotografie is al mogelijk vanaf € 1450,- euro inclusief album en 6 uur fotografie. Jullie krijgen een super mooi handgemaakt album geheel opgemaakt en uiteraard ontvangen jullie alle bestanden ook digitaal, zonder logo in hoge resolutie. Ook is een online gallery  inbegrepen.

Ik vind het super leuk om jullie vooraf te ontmoeten tijdens een ontspannen kennismaking

Hierin gaan wij samen opzoek gaan naar jullie wensen. Dit en nog veel meer is allemaal inbegrepen in de vanaf prijs. Wil je meer weten en ontvang je graag mijn digitale brochure vol met info, prijzen en mooie foto’s? Stuur dan even een mailtje naar ellen@jemooisteherinnering.nl en ik zal jullie mail zo snel mogelijk behandelen

 


Je mooiste herinnering