Day in the life fotografie

Day in the life fotografie wat is dat nou eigenlijk?

Bij deze fotoshoot leg ik in jullie huis het gezin en de  momenten vast zoals ze zijn. Ongedwongen en ontspannen samen met de hectiek en chaos die daarbij hoort. Ik ben bij jullie te gast, maar ik ben er toch ook weer niet.

De kinderen zullen hun eigen gang gaan, er hoeft niks, echt alles ontstaat spelenderwijs.

En dat levert geweldige foto’s op! Ik volg jullie in jullie dagelijkse routine en er wordt niks geregisseerd.  Deze foto’s zijn heel erg dierbaar, de dingen die nu gebeuren zullen verdwijnen en je moet het doen met de herinnering die je hebt. De kinderen worden groter en groter, zelfstandiger, jullie huis en tuin veranderd. Wat gaat het allemaal snel, veel te snel! Deze momenten wil je koesteren. Maar zelf  leggen we het gewone leven in ons huis zelf veel te weinig vast. Nu lijkt het zo gewoon en zonder betekenis maar over 10 of 20 jaar…!? Hoe is het dan? Dan is niets meer hetzelfde en is het de herinnering die blijft… Tenzij jij er wel  foto’s van hebt!

Wat houd deze reportage precies in?
Ik zal tussen de 1 en 3 uur bij jullie gezin verblijven en jullie in huis of er buiten vastleggen. We spreken samen af van wanneer tot wanneer ik bij jullie verblijf. Dat kan met het opstaan zijn of ’s middags met lunch of buitenspelen.

Alles komt zo als het gaat, en dat is goed, want dat is jullie gezin. Ik leg die momenten vast die jullie als gezin typeren.