Schaduwfoto in Groningen

Samenwerking met schaduwfoto.nl

Willen jullie graag met elkaar op de foto en hebben jullie een kindje verloren of is deze stilgeboren? Een gewone familiefoto zal dan nooit helemaal compleet voor jullie voelen. En met je gezin op de foto gaan voelt dan vaak toch niet helemaal goed. Om jullie een complete gezinsfoto te kunnen bieden heb ik een samenwerking met schaduwfoto .

Schaduwfoto lekker dichtbij

Mijn werkgebied voor schaduwfoto is  Groningen, Drenthe en Schiermonnikoog. Woon je buiten deze regio en wil je toch graag een schaduwfoto laten maken kijk dan eens bij onze andere leden van het  team of er iemand dichter bij jou huis is. Natuurlijk mag je ook buiten deze regio de shoot door mij laten verzorgen, je moet daarvoor dan even wat langer in de auto zitten, hahaha.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik zal voor jullie de fotoreportage verzorgen en Dasja van schaduwfoto.nl zal de schaduw voor jullie maken. Vooraf bespreken we eerst jullie wensen en mogelijkheden. Voordat we echt op pad gaan luister ik graag naar jullie verhaal om jullie zo wat beter te leren kennen. Ik zal jullie wensen met Dasja bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn qua lokatie en ik geef jullie passend kledingadvies. Daarna gaan we samen op pad voor de reportage.

Deze zal vol liefde en plezier zitten, maar er is ook zeker ruimte voor het gemis. Ik fotografeer veelal met de technieken van play full heart, dit houd in dat ik spelenderwijs jullie als gezin met de kinderen ontspannen op de foto ga zetten.

De schaduw wordt gemaakt

Na de reportage zal ik de beelden gaan bewerken en ik zal er een aantal uitkiezen die geschikt zijn voor de schaduw. Voor het maken van de schaduw hebben jullie intensief contact met Dasja, zij gaat de schaduw 100% op maat voor jullie maken. Een schaduw kan in elke leeftijd gemaakt worden en alle wensen en details komen aan bod.

Zullen we kennismaken?

Wil je graag eerst kennis maken met mij?  Ik vind een telefoongesprek veel fijner dan een mailtje dus bel mij gerust. 06-48258612
Ook kan ik je zeker aanraden eens met Dasja contact op te nemen zodat al uw vragen beantwoord worden voordat jullie overwegen een schaduwfoto te laten maken.