Werkwijze

De shoots van jemooisteherinnering…

Op deze pagina wil ik jullie graag iets vertellen over hoe mijn shoots verlopen. Ik maak spontane fotoshoots waarbij ik het belangrijk vind dat alles natuurlijk ontstaat. We gaan niet poseren of dingen doen die je niet fijn vindt. Ik zal jullie begeleiden om de shoot zo ontspannen mogelijk te laten verlopen! Ik hoor vaak van mensen dat ze het vreselijk vinden om op de foto te gaan en dat snap ik heel goed. Door mijn werkwijze creëer ik een setting die fijn is zodat je even helemaal vergeet dat je met de fotoshoot bezig bent.

Hoe gaat het dan in zijn werk hoor ik je denken. Als je bij mij een aanvraag doet voor een fotoshoot dan hebben we eerst contact over jullie wensen. Ook wil ik graag wat meer van jullie weten. Bijvoorbeeld over de relatie en de liefde, het gezin of familie en de mensen die mee gaan. Met deze persoonlijke informatie kan ik de shoot gaan voorbereiden en geheel aanpassen aan jullie situatie. Ik bedenk leuke vragen en kleine spelletjes zodat ik jullie wat meer kan laten  ontspannen. Als jullie lekker in de ontspanning zitten komt het echte  genieten! Jullie gaan fijne momenten samen beleven, lieve dingen met elkaar delen en er is veel aandacht voor elkaar.

Op dat moment zijn jullie mij allang vergeten en loop ik rond met mijn camera en schiet het ene mooie beeld na het andere!

 

Bij gezinnen met (kleine) kinderen bedenk ik leuke spelletjes die ik op de leeftijd van de kids laat aansluiten. Het is fijn om vooraf de namen al te weten zodat ik het kind gelijk mee kan nemen om ons avontuur. In het begin speel ik veel en laat ik mijn camera nog in de tas tot ik het vertrouwen heb gewonnen. Daarna komt het spelen met de camera, het stoeien en rennen en uiteindelijk het lekker knuffelen met papa en mama. De kids genieten en de ouders ook en weg is de  stress!

Nu hoef je alleen nog maar te genieten van de liefde om je heen

De techniek die ik gebruik in mijn fotoshoots  is moment design. Hiervoor heb ik een opleiding en een certificeringstraject gedaan. En ik kan met trots zeggen dat ik al een aantal jaar als gecertificeerd moment designer mooie reportages mag maken.

Het mooiste compliment wat ik vaak krijg is ,” dit is geen fotoshoot maar een heerlijke middag samen uit” Helemaal in een lovebubbel nemen de klanten afscheid van mij en genieten samen nog lekker na van de heerlijke middag. Na een aantal weken zijn de foto’s klaar en krijg je de foto’s via een online galerij te zien. Ook kunnen we een afspraak maken om bij mij op kantoor langs te komen zodat ik jullie kan adviseren over mijn producten. Ik neem jullie dan weer even mee terug naar die fijne middag in het bos, strand of de duinen! Ik werk in de drie noordelijke provincies en op de waddeneilanden.

Zijn jullie net zo enthousiast als ik en zie ik jullie binnenkort voor mijn camera? Ik kijk er naar uit!