Familie & gezin

Beleef, geniet en herbeleef deze geweldige fotoreportage waarin we jullie connectie centraal laten staan….

Samen met de persoonlijke informatie die ik van jullie krijg kan ik de shoot helemaal op maat aanbieden. Ik bedenk leuke vragen en kleine spelletjes zodat jullie wat meer kan laten  ontspannen. Als jullie lekker in deze fase zitten komt het echte  genieten! Jullie gaan fijne momenten samen beleven, lieve dingen met elkaar delen en er is veel aandacht voor elkaar. Op dat moment zijn jullie mij allang vergeten en loop ik rond met mijn camera en schiet het ene mooie beeld na het andere!

“Ik zal je niet vragen te lachen maar jullie laten elkaar lachen!”

Zullen we samen gaan spelen?

Bij gezinnen met (kleine) kinderen bedenk ik leuke spelletjes die ik op de leeftijden van de kleintjes laat aantsluiten. Het is fijn om vooraf de namen ook al te weten zodat ik hen gelijk mee kan nemen om ons avontuur. In het begin speel ik veel en laat ik mijn camera nog in de tas. Daarna komt het spelen met de camera, het stoeien en rennen en uiteindelijk het lekker knuffelen met papa en mama. De kids genieten en de ouders ook, weg stress, daar komen de prachtige beelden van jullie als gezin.

Ben je ook enthousiast geworden en heb je leuke ideeën en wensen voor jullie fotoshoot? neem dan gerust eens contact met mij op en wellicht gaan wij binnenkort samen op avontuur!