Raamportretten in Corona tijd

Corona 2020
Het is voor ons allemaal een lastige tijd nu het coronavirus in Nederland is. Veel mensen werken thuis en sommigen kunnen hun werk even tijdelijk niet uitvoeren. Ook geven we onze kinderen thuis les en we proberen zo veel mogelijk contact met anderen te vermijden. Alleen zo krijgen we de Corona onder controle. Voor mij is er ook veel veranderd; mijn bruiloften zijn allemaal gecanceld en de eiland shoots gaan nu even niet door. Dat is natuurlijk erg jammer maar we kijken vooruit en we kijken wat we allemaal wel kunnen doen! En dat zijn de inmiddels al wel bekende raamportretten.

Wat is een raamportret?
Een raamportret is een kleine fotoreportage van je gezin in jullie eigen huis. Ik kom natuurlijk niet echt bij jullie thuis maar ik blijf buiten. Zo fotografeer ik jullie door het raam, bij de voordeur en in jullie tuin. We houden de RIVM maatregels in acht en we houden afstand. Ik leg een herinnering aan de corona tijd voor jullie vast zoals het bij jullie op dat moment is. De foto’s vertellen het verhaal en samen met de herinnering aan deze tijd. Het is een waardevolle reportage van een periode die iedereen zich over een aantal jaar nog goed zal herinneren.

Wat kost het?
De raamportretten zijn te boeken vanaf €35,- (incl 3 digitale bestanden) excl eventuele reiskosten. Voor de raamportretten in mijn woonplaats Zuidhorn, Noordhorn en Briltil reken ik geen reiskosten en kom ik lekker met de fiets.


Voordeel boeken? Boek dan alvast je gezinsreportage voor na de corona crisis!

Omdat ik nu veel ruimte in mijn agenda heb gekregen door het annuleren van opdrachten heb ik iets bedacht wat leuk is voor jou en mij! Wil je graag een raamportret en staat een gezinsreportage ook al heel lang op jullie verlanglijstje? Wil je eindelijk weer eens nieuwe mooie foto’s van iedereen? Dan heb ik een leuke aanbieding voor jullie!
Je betaald normaal voor een gezinshoot €145,- (incl 3 digitale bestanden) maar als je het combineert met de raamshoots betaald je voor beide shoots maar €155,- en krijg je er een mini album van 15×15 gratis bij, super leuke aanbieding dus!

Wil je een raamportret boeken? neem dan kontakt met mij op