klanten over jemooisteherinnering

Geboortefotografie april 2020, Haren (Groningen) Thuisbevalling;

“Ellen heeft de geboorte vastgelegd van onze eerste zoon.
Tijdens mijn zwangerschap hebben we een klikgesprek gehad waar we alle drie een positief gevoel aan over hebben gehouden.
Ondanks de opspelende corona perikelen, stond Ellen met week 39 toch bij ons op de stoep toen de bevalling begon.
Doordat ze vrijwel onzichtbaar is tijdens het fotograferen is het voor zowel voor mijn partner als voor mij op geen enkel moment ongemakkelijk geweest.
De bevalling vonden wij een intense en mooie ervaring. Toen we de foto’s binnenkregen konden we dit herbeleven. Naast dat ze op een mooie manier het verloop van de bevalling weergeeft, ligt haar kracht in het vastleggen van de emoties die daarbij gepaard gaan.
Voor ons een blijvende en waardevolle herinnering.
Vol trots laten wij het fotoboek zien aan eenieder die daar in geïnteresseerd is.”


 

 

 


Bruiloft mei 2019, Mausel Zuidbroek,

Hele fijne ervaring gehad met Ellen. Een complete aanbieding voor een scherpe prijs. Erg helder en open in de communicatie. De fotoshoot vooraf aan de bruiloft en de dag zelf doet ze erg goed. Niet nadrukkelijk aanwezig en goed de momenten kunnen vinden voor een prachtige plaat. Gasten hebben er ook van genoten en vonden haar niet vervelend. Tijdens de kerkdienst ook niet opvallend aanwezig. Heel goed in omgang met de gasten en de kinderen. Kwalitatief hoogwaardige foto’s en fotoboek waar het natuurlijk om draait.