trouwen & meer

Gaan jullie binnenkort trouwen, of hebben jullie net trouwplannen gemaakt? Alvast gefeliciteerd met dit mooie voornemen!!

Als je een bruiloft gaat plannen komt daar een heleboel bij kijken. Er moet een mooie jurk en een mooi pak uitgezocht worden, de locatie, het eten, de taart en dan ook nog een fotograaf die bij je past om al dit moois goed vast te leggen.

Mijn bruidsfotografie is al mogelijk vanaf 1250 euro inclusief album en 6 uur fotografie. Ik lever de foto’s aan jullie een super mooi handgemaakt album en uiteraard ontvangen jullie alle bestanden ook digitaal, zonder logo in hoge resolutie. Ook is een online gallery  en een slideshow inbegrepen en vindt ik het super leuk om jullie vooraf te ontmoeten tijdens een ontspannen kennismaking vooraf waarin wij samen opzoek gaan naar jullie wensen. Dit en nog veel meer is allemaal inbegrepen in de vanaf prijs

Natuurlijk kan ik jullie ook Drone beelden leveren, ik heb hiervoor goede mensen in mijn netwerk die ik speciaal voor jullie kan inhuren.

In mijn bruidsfotografie probeer ik de sfeer van de dag te vangen en de foto’s op een zo ontspannen mogelijke manier te maken. Voorop staat dat het natuurlijk en ontspannen moet zijn, ik wil de connectie tussen jullie beide naar voren laten komen en jullie zo puur en ontspannen mogelijk op de foto krijgen, samen en met de mensen die je liefhebt.
Echte quality-time! Geen saaie, geposeerde foto’s maar eerlijke emoties met een lach en soms een traan. Mijn stijl is niet standaard en alles kan daarom ook, niets is te gek! Wil je als bruidspaar iets unieks? neem dan gerust contact met mij op voor het bespreken van jullie wensen.

Wil je meer weten en ontvang je graag mijn digitale brochure vol met info, prijzen en mooie foto’s?, vul dan even je gegevens in en dan stuur ik je een exemplaar toe.