de mooiste herinneringen maak je thuis

Bij de je-mooiste-herinneringen-maak-je-thuis of ook wel day in the life fotografie leg ik in jullie gezin die momenten vast zoals ze zijn met de hectiek en chaos die daarbij hoort. Ik ben bij jullie te gast, maar ik ben er toch ook weer niet. De kinderen zullen hun eigen gang gaan, er hoeft niks, echt alles ontstaat spelenderwijs. En dat levert geweldige foto’s op!

Deze foto’s zijn heel erg dierbaar, de dingen die nu gebeuren zullen verdwijnen, de kinderen worden groter en groter, zelfstandiger, jullie huis en tuin veranderd. Wat gaat het allemaal snel, veel te snel! Deze momenten wil je koesteren maar we leggen het gewone leven in ons huis zelf veel te weinig vast. Nu lijkt het zo gewoon en zonder betekenis maar over 10 of 20 jaar…!?

Wat houd deze reportage precies in?
Ik zal tussen de 1 en 3 uur bij jullie gezin verblijven en jullie in huis of er buiten vastleggen. We spreken samen af van wanneer tot wanneer ik bij jullie verblijf. Dat kan met het opstaan zijn of ’s middags met lunch of buitenspelen.
Alles komt zo als het gaat, en dat is goed, want dat is jullie gezin. Ik leg die momenten vast die jullie als gezin typeren.