trouwen & meer

Gaan jullie binnenkort trouwen, of hebben jullie net trouwplannen gemaakt? Alvast gefeliciteerd met dit mooie voornemen!!

Als je een bruiloft gaat plannen komt daar een heleboel bij kijken. Er moet een mooie jurk en een mooi pak uitgezocht worden, de locatie, het eten, de taart en dan ook nog een fotograaf die bij je past om al dit moois goed vast te leggen.

In mijn trouwreportages probeer ik de sfeer van de dag te vangen en de foto’s op een zo ontspannen mogelijke manier te maken. Voorop staat dat het natuurlijk en ontspannen moet zijn, ik wil de connectie tussen jullie beide naar voren laten komen en jullie zo puur en ontspannen mogelijk op de foto krijgen, samen en met de mensen die je liefhebt.
Echte quality-time! Geen saaie, geposeerde foto’s maar eerlijke emoties met een lach en soms een traan. Mijn stijl is niet standaard en alles kan daarom ook, niets is te gek! Wil je als bruidspaar iets unieks? neem dan gerust contact met mij op voor het bespreken van jullie wensen en het maken van een vrijblijvende offerte en kennismaking.