Moederdag mini sessie

Laten we dit jaar onze moeders eens goed verwennen!

En dat hoeft niet eens zo heel veel tijd én geld te kosten, hoe leuk is dat? Ik ben op zondag 14 april van 12.00 tot 16.00 uur in het Noorderplantsoen te Groningen. Voor € 25,– kan je langskomen voor een minisessie. Hiervoor ontvang je één digitaal bestand naar keuze.

Wil jij een paar echt mooie foto’s van jezelf, je gezin, je kinderen of samen met je dochter,  Kom dan op zondag 14 april langs!

Wat houdt dit in?
# Een minisessie duurt slechts 25-30 minuten en het enige dat je hoeft te doen is mij per mail laten weten dat je wilt komen. Dan stuur ik je een factuur, zodra deze betaald is, is je plekje gereserveerd.

# De sessie is niet zo uitgebreid als een ‘normale’ fotosessie, dus het aantal foto’s dat ik kan maken is beperkt.

# Maximaal 1 gezin per mini fotosessie.

#Gemakkelijk via een online fotogalerij de foto (‘s) bestellen. Het is mogelijk tegen een meerprijs meerdere foto’s af te nemen. De foto’s zullen in de week van 14 april klaar zijn, en via een uitnodiging met een persoonlijk wachtwoord kunnen jullie de foto’s gaan bekijken en uitzoeken zodat alles netjes klaar is voor moederdag.

Waar kun je me vinden?

In het Noorderplantsoen te Groningen. Wil je weten waar ik precies sta, leg dan een tijdstip vast en ik stuur je een gedetailleerde routebeschrijving.